Proiectul de construire a unei clădiri în Zona Peninsulară, de către soția patronului cofetăriei Bel-Éclair, pe masa Comisiei de urbanism

0
698
Cofetăria Bel Eclair Constanța

Soția patronului cofetăriei Bel-Éclair, Irina Maria Pilici, mai bifează un pas spre construirea unei clădiri în Zona Peninsulară a orașului Constanța. Aceasta intenționează să edifice un imobil cu două etaje, însă este necesar să elaboreze un Plan Urbanistic de Detaliu.

În luna aprilie a.c., Municipalitatea a lansat în consulare publică acest PUD, iar în data de 8 iunie a.c., proiectul se va afla pe masa Comisiei tehnice de amenajarea teritoriului și urbanism din cadrul Primăriei Constanța, pentru emiterea avizului arhitectului-șef.

Este vorba despre PUD pentru construire imobil S+P+2E, pe str. Traian nr. 12, investitor Irina-Maria Pilici. Aceasta propune realizarea unei clădiri de două etaje cu funcțiune mixtă: alimentație publică la parter, spații anexe funcțiunii de alimentație publică la subsol și apartamente de închiriat la etajele I și II. Construcția va fi alipită la calcanele existente pe limitele laterale ale imobilului.

Terenul are o suprafață de 138 mp, cu acces direct la străzile Traian (la sud) și Petru Rareș (la est), având o amplasare pe colț.

Precizăm faptul că Irina Maria Pilici este notar public și este fiica cunoscutului afacerist constănțean George Guci. Tatăl său are mai multe afaceri în domeniul turismului, între care Hotelul Guci din municipiului Constanța și Hotelurile Modern și Dorna din stațiunea Mamaia. Maria Pilici s-a căsătorit, în 2016, cu Tănase Pilici, patronului cofetăriei Bel-Éclair.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.