Proiectul internațional “Faces of Europe” a ajuns la Agigea

0
892

Proiectul internațional “Faces of Europe”, în cadrul căruia vor fi surprinse în imagini mii de feţe ale oamenilor de pe întreg continentul, a ajuns şi în comuna Agigea. Motivul este unul inedit: unul dintre tinerii implicaţi în cadrul acestui proiect, Adi (30 de ani), este originar din Agigea.

Zilele trecute, comuna Agigea a primit vizita renumitului fotograf Carsten Sander, împreună cu Adi, care este absolvent al Facultății de filozofie-studii europene, în limba germană.

Aşadar, în cartea cu mii de imagini cu locuitori din întreaga Europă vor apărea şi oameni din Agigea. Proiectul evidențiază integrarea, umanitatea şi valorile comune în sfera europeană.

Mai multe detalii – în materialul VIDEO:

Zilele trecute, localitatea noastră a primit vizita renumitului fotograf Carsten Sander, împreună cu Adi, un tânăr în vârstă de 30 de ani, absolvent al Facultății de filozofie-studii europene, în limba germană, care s-a născut și a crescut în localitatea noastră. Cei doi s-au aflat aici în cadrul proiectului "Faces of Europe" – aflați detalii din materialul video!Am fost onorați și emotionați de întâlnire şi totodată încântați că Adi face parte din acest proiect unic, dar și de faptul că nu a uitat de locul său natal. Datorita implicării sale în acest proiect amplu, locuitorii noștri au fost aleşi să facă parte din proiectul internațional "Faces of Europe", astfel încât chipurile lor să apară în această carte alături de cele ale publicului din întreaga Europă. Acest proiect evidențiază integrarea, umanitatea şi valorile comune în sfera europeană. Mai au mii de kilometri de parcurs, cu mii și mii de impresii și nu putem decât să le mulțumim și să le urăm drum bun în frumoasa lor călătorie, dar nu înainte de a sta puțin de vorbă cu consăteanul nostru.#Mândri de tine Adi! #

Publicată de Primăria Agigea pe Joi, 13 august 2020

M.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.