Promenada din Năvodari, sufocată de blocuri și hoteluri! Se ridică încă un imobil de patru etaje

0
2337

Pe terenul din apropierea promenadei de la Năvodari se construiește la foc continuu. Investitorii par să fie din ce în ce mai interesați de acestă zonă. Săptămână de săptămână se depun proiecte la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța pentru emiterea acordului de mediu și a autorizațiilor. Cel mai recent proiect a fost depus acum câteva zile și vizează construirea unui bloc de patru nivele fix lângă promenada de la Năvodari.

APM Constanța, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare că nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Înființare capacitate turistică D+P+4E+Eth (casa scarii+lift) cu spațiu comercial la parter și împrejmuire teren”, propus a fi amplasat în oraș Năvodari, zona Mamaia Nord, strada Promenada Năvodari, nr. FN,  lot 3/1/1/2/1/2/2,  nr. cadastral 116474, judetul Constanta, titular: SIM-MAT CONSTRUZIONI S.R.L., cu sediul în municipiul Bucuresti, sector 3, bulevardul Unirii, nr. 6R.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni – joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro. Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 06.07.2020.

SIM-MAT CONSTRUZIONI S.R.L a fost înființată în anul 2006, iar administratorul este Panaite Marius. Firma se ocupă cu construcțiile imobiliare.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.