Proprietarul fostei terase Gran Caffe construiește un hotel în Mamaia Nord

0
1539
Constrcuţii în Mamaia Nord

Investițiile în cea mai frecventată zonă de pe litoralul românesc, zona de nord, continuă, iar proiecte precum construirea unor blocuri de peste patru etaje iau naștere aproape în fiecare zi. O astfel de investiție se va contura în orașul Năvodari, mai precis în Mamaia Nord.

Proprietarul fostei terase Gran Caffe, Teofic Ildis intenționează să construiască un imobil cu regim de înălțime P+4 etaje cu funcțiunea de hotel pe strada A1, FN, zona Mamaia Nord.

Amintim că acesta a obținut în primăvara anului 2020 Certificat de Urbanism, eliberat de Primăria Municipiului Constanța pentru construirea unui imobil cu două etaje în Piațeta Cazino din stațiunea Mamaia, prin societatea Teo Doi SRL.

Ca urmare a solicitării de emitere a acordului de mediu adresate de Teofic Ildic, Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța decide, ca urmare a consultărilor desfăşurate în cadrul şedinţei Comisiei de analiză tehnică din data de 27.01.2021, că proiectul: ”Construire imobil P+4 etaje cu funcțiunea de hotel, creare acces terasă circulabilă, creare pergolă terasă circulabilă, amplasare firmă luminoasă, împrejmuire teren și organizare de șantier, propus a fi amplasat în Oras Navodari, zona Mamaia Nord, str. A1, FN,  județul Constanța, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Suprafața totală a terenului este de 833 mp, iar suprafața construită admisă este de 416.5 mp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.