Campionatele Naţionale Individuale pentru juniori la șah clasic, șah rapid, blitz și dezlegări vor avea loc la Mamaia

0
40

Între 6 și 15 aprilie stațiunea Mamaia va găzdui Campionatele Naţionale Individuale pentru juniori (grupele 14, 16, 18, 20 ani) la şah clasic, șah rapid, blitz şi dezlegări.

“În vederea organizării competițiilor naționale în contextul pandemiei de COVID-19, FRȘah consideră prioritară sănătatea sportivilor și a tuturor participanților la aceste competiții (arbitri, organizatori, însoțitori), cu aplicarea măsurilor legale în vigoare și a regulilor proprii FRȘah anti-COVID. Șahiștii constănțeni care nu doresc să se cazeze, se vor prezenta la fiecare două zile cu un test nou pentru diagnosticul COVID-19 (test rapid antigen sau real-time PCR) cu rezultat negativ, certificat de către un cadru medical/clinică de specialitate (în prima zi de concurs, asemenea tuturor participanților, apoi în zilele 3-5-7 de concurs).Această măsură de testare este conformă cu recomandarea conducerii MTS privitoare la campionatele naționale individuale de șah din lunile aprilie și mai”, a transmis Federația Română de Șah printr-un comunicat.

Elena Cristian, organizator internaţional, va supraveghea competiția de la Mamaia.

Stațiunea Mamaia va mai găzdui anul acesta încă două mari competiții. În perioada 31 mai – 13 iunie este programat Campionatul European individual de șah pentru senioare, iar între 7 – 20 septembrie se va disputa Campionatul Mondial de șah pentru juniori U14, U16, U18.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.