VIDEO&FOTO. Protest la ALUM Tulcea ca urmare a creșterii prețurilor la energia electrică: „este o joacă cu prețurile, o camătă“

1
1394

Aangajații ALUM Tulcea au ieșit în fața rafinăriei pentru a protesta după ce li s-a adus la cunoștință că sunt în pericol să își piardă locul de muncă. Asta după ce scumpirea energiei electrice a dus la oprirea producției.

„A fost un protest cu schimbul de zi și schimbul 1. Motivul a fost creșterea prețului la energia electrică. Nu se găsește energie în bandă pentru marii consumatori. Este o joacă cu prețurile, o camătă. Într-o zi se găsește la 200 de lei, apoi crește la 300. Este un grup de persoane care cumpără energia la preț de producător, apoi o revând cu adaosuri nejustificate. Pentru marii consumatori este imposibil de suportat.

Acesta a fost un prim semnal, pentru a vedea și reacția salariaților. Vom discuta și cu celelalte sindicate din Tulcea afectate de această situație și apoi vom organiza un miting cu 100 de persoane la prefectură. Se va discuta și cu cei de la Cartel Alfa și vom ajunge și la București“, a declarat liderul de sindicat de la ALUM Tulcea, Adi Darie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.