Protestul șoferilor BOLT din Constanța, “copiat” de colegii din Cluj: au anunțat că nu vor mai răspunde comenzilor din aplicație

0
2193
Șoferii BOLT au protestat împotriva noilor comisioane care li se percep

S-ar părea că protestul șoferilor BOLT din Constanța, din data de 10 ianuarie, nu a rămas fără repercusiuni. Li s-au alăturat și alți colegi din țară, care și-au anunțat deja intenția de a protesta împotriva noilor condiții impuse de reprezentanții companiei.

Așa cum am precizat zilele trecute, șoferii BOLT din Constanța au protestat, luni, împotriva noilor comisioane care li se opresc, respectiv 25 la sută în loc de 20, compania oferind, în schimb, reduceri clienților la fiecare cursă, din întreaga sumă plătită de clienți, ceea ce înseamnă bani mai puțini pentru șoferi.  

Acțiunea de protest a șoferilor BOLT din Constanța a ajuns la urechile colegilor din țară, iar cei din Cluj Napoca au anunțat deja că vor urma exemplul celor de la Constanța.

Potrivit unei postări de pe Facebook, acțiunea a fost programată pe data de 17 ianuarie, ora 7:00, când șoferii nu vor mai onora comenzile din aplicație, în semn de protest.

”Șoferii care practică serviciile transport alternativ BOLT în CLUJ NAPOCA se vor alătura protestelor celor din Constanța. Acest lucru va avea un impact major în oferirea acestor servicii către clienții din Cluj Napoca. Unul din aspectele negative a majorării comisionului va fi câștig mai mic, care duce la scaderea calității serviciilor oferite. Începand cu data de 17.01.2022 orele 7.00, șoferii vor începe acțiunea de protest prin neonorarea comenzilor din aplicația BOLT. Probabil cei de la BOLT vor încerca să aplaneze această situație, mai ales că din aceste servicii în Cluj Napoca,  BOLT câștigă cel mai mult în România, aici fiind peste 2 000 de parteneri. În același timp, celelate două aplicații prezente în Cluj Napoca, UBER și Freenow, vor putea profita de această situație atragând o bună parte din cota de piațăa BOLT în Cluj Napoca”, se arată în postarea de pe Facebook.

Daniel ALBU

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.