Protocolul de colaborare între PNL și PMP nu s-ar putea concretiza la Năvodari. Daniel Dumitrescu: “Toate partidele de dreapta au împreună nouă consilieri”

0
452
Daniel Dumitrescu
Daniel Dumitrescu

PNL a ratificat, în ședința Biroului Executiv Național de luni, protocolul de colaborare în plan local între PNL și PMP. Dacă la Constanţa se poate face acest lucru, potrivit liderului PMP, Claudiu Iorga Palaz, la Năvodari situaţia este diferită.

Daniel Dumitrescu, liderul PNL Năvodari, susţine că nu s-ar putea concretiza o colaborare între PNL şi PMP în contextul actual. În Componența Consiliului Local Năvodari sunt patru consilieri de la PMP, trei de la PNL şi doi de la USR. Discutăm despre 9 consilieri de la trei partide şi ar fi nevoie de 10. Cel mai probabil PSD va trebui să decidă dacă PMP sau PNR va fi cooptat pentru a forma o majoritate clară în Consiliul General al Primăriei, acum fiind una “fragilă”. O situație similară este și în alte locuri din țară. În funcție de deciziile politice care vor fi demonstrate în următoarele zile, Primăria Năvodari va avea o majoritate consolidată sau nu. “Cred că nu avem cum să ne ajutăm. Toate partidele de dreapta au împreună nouă consilieri. De unde mai luăm consilieri? De la PNR sau de la PSD? Nu s-ar putea concretiza protocolul din cauza matematicii”, a declarat, pentru Focus Press, Daniel Dumitrescu, liderul PNL Năvodari.

A.V.

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.