PSD Constanța, ședință de lucru la restaurantul Scoica

0
378
Felix Stroe

Social-democrații constănțeni au pus țara la cale, la un local din Constanța, pe care îl deține chiar unul dintre liderii organizației, Nicu Lascu.


La întâlnirile cu membrii organizației municipale a PSD Constanța au participat președintele organizației județene, senatorul Felix Stroe, cât și președintele interimar de la municipiu, Ion Dumitrache.


“A fost o discuție foarte constructivă, pe zone“, a comentat, scurt, Nicu Lascu, referindu-se la întrunirea de duminică, 11 aprilie a.c..


Reamintim că social-democrații nu au ajuns la un consens în ceea ce privește organizarea alegerilor pentru desemnarea conducerii de la municipiu. La o discuție anterioară, legată de acest subiect, Felix Stroe a transmis colegilor că persoana care își asumă conducerea municipală ar trebui, teoretic, să fie și candidatul partidului la Primăria Constanța, în 2024.


În privința ședințelor organizate la Scoica, facem precizarea că au avut loc 5 astfel de întâlniri, una vineri, două sâmbătă și alte două duminică, pe rând cu organizațiile de cartier.

A.C.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.