PSD discută amânarea alegerilor parlamentare. Sorin Grindeanu: ”Românii nu trebuie chemaţi la urne cu orice risc”

0
332

PSD cere Guvernului şi preşedintelui Klaus Iohannis să facă publice datele cu privire la evoluţia pandemiei de coronavirus. În caz contrar, social-democraţii vor chema partidele parlamentare la masa dialogului.

Românii nu trebuie chemaţi la urne cu orice risc, susţine Sorin Grindeanu. La rândul său, Marcel Ciolacu nu a respins posibilitatea unor consultări cu preşedintele Klaus Iohannis.

”Am văzut cu toţii poziţia PNL şi a preşedintelui Klaus Iohannis, care, inclusiv ieri, la Bruxelles, după preocupările pentru încălzirea globală, ne-a spus iar despre anumite măsuri de combatere, mască, spălat. Aş fi vrut, ca şi dumneavoastră, să îi văd mai vehemenţi, dacă pot să spun aşa, privind măsurile de combatere a pandemiei. Am să vă spun că ei, în loc să prevină, din punctul meu de vedere, măsluiesc cifrele. Şi am avut un exemplu cu toţii la începutul acestei săptămâni, apropo de Bucureşti. Înţelegem că în acest moment dorinţa PNL este una singură, să se ţină alegeri indiferent de nivelul pandemiei din România. Ne este cât se poate de clar acest lucru şi din poziţiile Guvernului şi din poziţiile pe care le-a avut, publice, preşedintele Iohannis”, a afirmat Sorin Grindeanu, într-o conferinţă de presă susţinută vineri la sediul PSD, potrivit realitatea.net.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.