PSD se “școlește” la capitolul comunicare. La Constanța, Ion Dumitrache pregătește și un ziar al partidului

0
862
Ion Dumitrache

PSD se pregătește să revină la putere. Acest lucru s-ar putea realiza odată cu un nou Guvern USL (USL2), care se pune la cale în aceste ore, dar și la următoarele alegeri. Social-democrații se pregătesc intens și din punct de vedere al comunicării.

PSD vrea să scape de eticheta “Ciuma roșie”, iar comunicarea, felul cum se prezintă liderii PSD în fața publicului este importantă. Aceasta este concluzia la care s-a ajuns, prin urmare, comunicatorii de profesie pe care îi are PSD la centru fac peripluri prin teritoriul, pentru a-i învăța pe social-democrați cum să vorbească, de câte ori să meargă la interviuri și așa mai departe. Vineri, 5 noiembrie, la Constanța se află un comunicator al PSD, care discută cu social-democații constănțeni cum să își creeze mediaplanurile de apariții în mass-media și care sunt mesajele pe care trebuie să le transmită.

Nici social-democații constănțeni nu au stat cu mâinile în sân și…. au pregătit deja un mediaplan de apariții ale liderilor în presă, mesaje; în plus, președintele interimar al Organizației Municipale a PSD Constanța, Ion Dumitrache plănuiește să lanseze un ziar al partidului, cu tot cu tv online. Informația a fost confirmată de mai mulți lideri ai PSD Constanța.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.