VIDEO. Evdochia Aelenei (AUR): Strângerea de semnături pentru demiterea lui Iohannis este ca o campanie electorală pentru noi. Oamenii semnează și se și înscriu în partid

0
192

Parlamentarii AUR ar vota un guvern de uniunie națională, în niciun caz unul PNL-PSD sau PNL-USR. Potrivit senatoarei AUR Evdochia Aelenei, Florin Cîțu nu este potrivit pentru a deține funcția de premier.

Aelenei l-a criticat dur pe Cîțu, afirmând că aceasta are nevoie inclusiv de un logoped, pentru a pronunța cuvintele în întregime.

În cadrul unui interviu acordat Focus Press, senatoarea AUR a vorbit despre pericolul școlii online, subliniind că testarea este vitală pentru a începe cursurile fizic, nu această cramponare a guvernanților de vaccinare. Și un vaccinat poate transmite virusul. Bine că avem un milion de teste noninvazive care zac prin depozite, fiindcă nu sunt omologate…”, a spus Aelenei.

În privința demersului AUR de suspendare a președintelui Klaus Iohannis, senatoarea Evdochia Aelenei a declarat că…. îi mulțumește președintelui! Motivul: “Strângerea de semnături pentru demitere este ca o campanie electorală pentru noi. Am constatat că oamenii care semnează vin către noi și se și încriu, o parte, în partid”.

Declarații complete, în interviul VIDEO:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.