Puşcăriaşul cu HIV care a muşcat un poliţist, după ce a fost depistat în tren fără bilet şi fără mască, a fost reţinut

0
1130

Individul cu HIV care a muşcat un poliţist, după ce a fost depistat în tren fără bilet şi fără mască, a fost reţinut. El va ajunge în faţa instanţei cu propunere de arestare.

Reamintim că poliţiştii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, în apropierea stației CF Medgidia, au fost solicitați de șeful de tren să îi acorde sprijin, întrucât în tren se află o persoană fără mască de protecție și fără bilet.

Persoana în cauză, la vederea polițiștilor, a devenit recalcitrantă, a început să înjure ceilalţi călători, a refuzat să își decline identitatea, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii la sediul Postului de poliție TF Medgidia. La coborârea din tren, bărbatul a devenit violent, luându-se măsura imobilizării.

Conform surselor noastre, individul era băut. În momentul în care a fost încătușat, în jurul orei 15.00, bărbatul a încercat să îi lovească pe polițiști, reușind să îl muște pe unul dintre ei de antebrațul stâng, partea superioară. În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză a fost eliberat din penitenciarul Poarta Albă, în cursul zilei de duminică, 11 octombrie, unde a ispăşit o pedeapsă de 1 an şi 10 luni, pentru furt. Conform oamenilor legii, bărbatul este din Bucureşti, are 36 de ani şi 5 condamnări ispăşite până în prezent, pentru furturi şi tâlhării.

M.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.