Managerul Spitalului Mangalia, în carantină. În municipiu s-a ajuns la o incidenţă de 2,15 cazuri de coronavirus la mia de locuitori

0
4457
Alina Dan, sursa foto: Facebook

Constanţa are, în momentul de faţă, 1.119 persoane aflate în carantină la domiciliu. În această categorie sunt incluse persoane care s-au întors recent din zone cu risc epidemiologic ridicat, respectiv persoane care sunt considerate contacți direcți ai celor confirmați cu virusul SARS-CoV-2.

Conform Prefecturii, în urma centralizării datelor din toate spitalele și clinicile din județul Constanța, de la începutul pandemiei și până în acest moment au fost confirmate 277 de cazuri de infectare în rândul personalului: medici (75), asistenți medicali (111) și personal auxiliar (91). Printre angajații Spitalului Mangalia infectați se numără şi Alina Dan, managerul Spitalului Municipal Mangalia (spital suport COVID).

Alina Dan a fost testată pozitiv în data de 29 septembrie; din fericire, este asimptomatică, se simte bine şi se află în carantină până pe data de 14 octombrie.

De altfel, Mangalia, alături de Săcele, se află în topul localităţilor din judeţ cu cea mai mare incidenţă a cazurilor de COVID 19. La Mangalia s-a ajuns la o incidenţă de 2,15 cazuri la mia de locuitori.

Alexandra CUCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.