PUZ pentru organizarea tramei stradale și a parcajelor într-o zonă din centrul Constanței

0
806

Un nou Plan Urbanistic Zonal se află în consultare publică. Este vorba despre PUZ, delimitat de strada Răscoalei din 1907, strada Dimitrie Bolintineanu și strada Decebal. Obiectul PUZ inițiat de Olivia Luana Căpățână și Migliaccio Francesco constă în reglementarea funcțiunilor terenului, organizarea tramei stradale și a parcajelor din zona de studiu, reglementarea funcțiunilor în zona de studiu specific zonei centrale a municipiului Constanța.

Publicul este invitat să transmită observații asupra documentatelor disponibile pe site-ul primăriei Constanța în perioada 16.10.2020-10.11.2020. Observațiile sunt necesare în vederea stabilirea cerințelor de elaborare și vor fi transmise în scris:  prin email: primarie@primaria-constanta.ro, prin posta la adresa Primăria Municipiului Constanța – Bd. Tomis,nr. 51, etaj 1, CAMERA 121, Serviciul Strategii și Planificare Urbană.

Biroul Strategii și Planificare Urbană va colecta și va transmite elaboratorului eventualele observații. Consultarea documentației se defășoară îm perioada 16.10.2020 – 10.11.2020 iar comunicarea rezultatelor se va face pe 21.11.2020.

Teritoriul studiat prin prezenta documentaţie de urbanism, în suprafaţă de 5671,6mp își va păstra limita unității teritoriale de referinţă din P.U.G. Constanţa şi va avea din punct de vedere operaţional o singura zona de reglementare propusa: ZRL2p –zona locuinţe individuale sau colective mici (maxim 6 apartamente) şi funcţiuni complementare locuirii cu regim de înălţime maxim P+2E.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.