VIDEO. PNL încă negociază cu USR, pentru CL și Primăria Constanța, și cu PMP și USR pentru CJC

0
481

P.N.L. Constanța continuă negocierile cu U.S.R. Constanța pentru Consiliul Local și Primăria Constanța, unde cel mai probabil vom avea viceprimari din partea ambelor partide. Pentru Consiliul Județean Constanța, P.N.L. negociază atât cu P.M.P., cât și cu U.S.R.

Negocierile continuă, a confirmat, ieri, Bogdan Huțucă, referindu-se la majoritatea pe care și-o dorește P.N.L. Constanța în Consiliul Local, dar și la conducerea administrației locale. Însă, președintele Organizației Județene nu a dorit să ofere mai multe detalii, fiind în plin proces de negociere.

„Orice prezentare publică a acestui subiect poate genera o dezbatere care poate încurca substanțial procesul de negociere. Până acum, singurul lucru cu care ambele partide sunt de acord este participarea comună la guvernarea locală a Constanței. (…) Eu îmi doresc un viceprimar să aparțină P.N.L.-ului, iar altul U.S.R.-ului“, a explicat Bogdan Huțucă.

Președintele P.N.L. a declarat și că, pentru majoritatea dorită în Consiliul Județean Constanța, există negocieri atât cu P.M.P., datorită protocolului încheiat la nivel național, cât și cu U.S.R.

„Suntem într-un proces de discutare a protocolului încheiat cu P.M.P., pe care încă nu l-am generat, deci nu aveam cum să îl finalizăm, suntem într-un proces de negociere cu U.S.R., este un subiect pe care nu îl dezbatem până când nu închidem acest dialog cu partenerii din C.J.C. (…) Un punct clar este că P.N.L. nu va face majorități cu P.S.D., nu va negocia cu P.S.D. în niciun fel, nu va negocia poziții la nivelul autorităților și instituțiilor publice. (…) Sub nicio formă nu acceptăm să primim în P.N.L. oameni care au fost activat în P.S.D., oameni care au promovat P.S.D.-ismul în județul Constanța și în municipiul Constanța“, a mai spus Huțucă.

În final, președintele Organizației Județene a P.N.L. Constanța a precizat și că directorii serviciilor deconcentrate vor fi schimbați, probabil în primul rând cel al Direcției pentru Agricultură Constanța.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.