RAEDPP caută firmă pentru modernizarea Pieței IL Caragiale

0
167
Fotografie cu rol ilustrativ

Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța a inițiat licitația pentru elaborarea documentației tehnico-economic și achiziția lucrărilor aferente obiectivului de investiții „Reamenajarea și modernizarea Piață Agroalimentară I.L. Caragiale“.

Elaborarea DALI, Proiect tehnic pentru autorizarea lucrărilor, POE, PT și DE, și altele, inclusiv asistența tehnica din partea proiectantului etc. se va realiza în trei faze:

  • Faza I – Elaborare Documentație de avizare a lucrărilor de intervenții (DALI) și documentații pentru obținerea avizelor acordurilor,
  • Faza II – Elaborare Proiect tehnic pentru autorizarea lucrărilor, Proiect pentru autorizarea construcției, Proiect Tehnic și Detalii de Execuție,
  • Faza III – Execuție lucrări. 

Valoarea contractului este de maximum 1.189.223,39 lei, iar el va fi atribuit pe baza criteriului prețul cel mai scăzut. Durata lui este de 120 de zile.

Termenul-limită pentru depunerea ofertelor este 1.09.2022, ora 15.00.

Firmele interesate trebuie să dovedească faptul că au realizat, în mod corespunzător, lucrări de aceeași natură și complexitate și/sau superioare, respectiv lucrări de construcție nouă și/sau modernizare și/sau reabilitare clădiri cel puțin din categoria de importanță C, a căror valoare cumulată să fie de minimum 1.058.233,39 lei, fără TVA, în ultimii cinci ani, la nivelul a maximum două contracte. De asemenea, trebuie să fi prestat în mod corespunzător servicii de elaborare de documentații tehnico-economice aferente oricărei faze de proiectare, a căror valoare să fie de minimum 131.000 de lei, fără TVA, pentru realizarea de construcții noi și/sau modernizare și/sau reabilitare pentru clădiri cuprinse cel puțin în categoria de importanță C, în ultimii trei ani, la nivelul a maximum două contracte.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.