RAEDPP Constanța apelează la un alpinist pentru igienizarea taluzului din Portul Turistic Tomis

0
148
Taluzul va fi igienizat cu ajutorul unui alpinist. FOTO RAEDPP Constanța

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța a anunțat că s-a autosesizat, ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, cu privire la faptul că în vecinătatea portului turistic Tomis, într-o zonă în care Regia are mai multe imobile în administrare, au fost aruncate la întâmplare gunoaie și resturi menajere.

În cursul zilei de miercuri, 3 martie, o echipă mixtă, formată din reprezentanți ai Poliției Locale Constanța și ai Regiei s-a deplasat la locația în cauză. RAEDPP Constanța a luat măsuri pentru a fi îndepărtate de îndată gunoaiele de pe platformă, însă pe taluzul înalt și abrupt nu s-a putut interveni.

Drept urmare, în cursul zilei de 4 martie se va interveni iar, dar de data aceasta, din echipa a Regiei va face parte și un alpinist, se va deplasa pentru a igieniza zona.

Totodată, în urma acțiunii de verificare, reprezentanții RAEDPP Constanța au constatat că locuințele au devenit insalubre, nefiind întreținute corespunzător de către chiriași. Chiriașilor Regiei le-a fost adus la cunoștință faptul că, în situația în care nu efectuează lucrări de igienizare a spațiilor deținute, entitatea publică va proceda la întocmirea documentațiilor în vederea formulării de acțiuni în instanțele de judecată, având ca obiect evacuarea din imobile.

RAEDPP face apel la constănțenii care constată astfel de fenomene antisociale să apeleze Direcția Generală Poliția Locală la numărul de telefon: 0241.484.205-Dispecerat.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.