RAEDPP, licitație pentru renovarea mai multor imobile aflate în centrul Constanței

0
280
Imobil, strada Nicolae Titulescu, numărul 28, municipiul Constanța

Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat (RAEDPP) Constanța a lansat o licitație publică pentru atribuirea unui contract de prestării servicii pentru executarea lucrărilor de reparații generale și de renovare a mai multor imobile aflate în administrarea instituției. Valoarea estimată fără TVA este de 1.194.000,28 de lei.

Obiectul contractului îl constituie achiziția lucrărilor de reparații acoperișuri în patru loturi si anume:

LOTUL 1 – Lucrări de renovare interioară şi refacere fațadă a imobilului situat in Constanţa, strada Vasile Alecsandri nr. 6.

LOTUL 2 – Lucrări de reparaţii fațadă și acoperiș la imobilul situat în Constanţa, strada General Manu nr. 79.

LOTUL 3 – Lucrări de reparații fațadă și învelitoare la imobilul situat în Constanţa, strada Nicolae Titulescu nr. 28.

LOTUL 4 – Lucrări de reparații interioare și exterioare la spațiul cu altă destinație situat in Constanţa, Bulevardul Ferdinand nr. 49.

Legat de LOTUL 1, aferent lucrărilor de renovare interioară si refacere fațadă a imobilului situat în Constanţa, strada Vasile Alecsandri nr. 6 se vor efectua următoarele lucrări de renovare interioară și refacerea fațadei: aplicarea tencuielii decorative, reparaţii tencuieli exterioare, refacerea tencuielii decorative, refacerea dușumea din lemn, montat parchet laminat, reparații tencuieli interioare, zugrăveli lavabile interioare, instalații sanitare și instalații electrice.

În ceea ce privește LOTUL 2 – Lucrări de reparații fațadă și acoperiș la imobilul situat în Constanţa, strada General Manu nr. 79, este vorba de un imobil în regim de înălțime de D+P+M. Se vor executa lucrări de reparații la acoperiș și fațada clădirii. Se va demonta învelitoarea existentă, se vor înlocui scândurile putrede unde este cazul, se vor înlocui elementele de șarpantă degradate cu elemente noi, se vor monta învelitori din țiglă metalică, se va monta un sistem de scurgere apă pluvială, se va desface tencuiala exterioară și se va reînnoi și se vor executa zugrăveli exterioare la fațadele imobilului.

LOTUL 3 – Lucrări de reparații fațada și învelitoare la imobilul situat în Constanța, strada Nicolae Titulescu nr. 28, vizează demontarea învelitorii existente, jgheaburi, burlane inclusiv evacuarea și transportul acestora conform legislației în vigoare, înlocuirea scândurilor din astereală pe toată suprafața, montarea învelitorii din tablă de culoare cenușie mată, montare sistem de scurgere ape pluviale, reparații scară exterioară metalică, demontare uși din lemn și montarea unor din PVC maro la exterior, refacere tencuială exterioară la fațadă. Totodată se va repara parapetul și intradosul balcoanelor, păstrându-se forma, se va zugrăvi fațada imobilului cu tencuială decorativă cu gri deschis. Soclul se va trata cu o tencuială de culoare gri închis și se vor demonta gratiile de la fereastra de la parter.

Clădire. Strada Nicolae Titulescu, numprul 28, municipiul Constanța

LOTUL 4 – Lucrări de reparații interioare și exterioare la spațiul cu altă destinație situat in Constanţa, Bulevardul Ferdinand nr. 49, prevede desfacerea tencuielilor exterioare și reînnoirea acestora, înlocuire tâmplărie exterioare (ferestre) cu tâmplărie din PVC alb cu geam termopan, reparații tencuieli exterioare, zugrăveli lavabile interioare, instalații sanitare, înlocuire obiecte sanitare și revizuirea instalației electrice.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.