Rareş Bogdan spune că nu e cazul tăierii gratuităţii cu trenul pentru studenţi, în schimb se pot tăia sporurile de la Nuclearelectrica, Transgaz, Romgaz

0
385
Rareș Bogdan

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat luni la Antena 3 că Guvernul trebuie să găsească o formulă prin care studenții să poată călători gratuit, dar doar pe ruta dintre domiciliu și facultate.

“Trebuie să găsim o formulă în care studenții să aibă posibilitatea de a-și deconta măcar transportul de acasă, din orașul de reședință, în centrul universitar. Tăierea nu e soluția pentru această categorie. Domnul Cîțu e foarte deschis, comunică. E un premier căruia noi i-am cerut să fie reformist. Eu i-am spus în felul următor: “Haideți să rezolvăm această chestiune legată de studenți, dar cu această specificație susținută și de mine și de Ludovic și de alții”. Hai să fim Guvern de dreapta, dar să vedem și veniturile nesimțite de la ASF și sporurile uriașe de la Nucleareletrica, Hidroelectrica, Transgaz, Romgaz, ANRE, adică să reformăm statul român din temelii. Nu poți acum să te uiți doar la studenți și să nu reformezi România prin câteva companii naționale, instituții guvernamentale care au niște venituri absolut colosale”, a spus Rareş Bogdan, citat de podul.ro.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.