Răsare încă un bloc de 10 etaje în cartierul Compozitorilor

0
1190

Deși constănțenii reclamă faptul că nu mai pot respira aer curat din cauza betoanelor care “răsar” pe zi ce trece pe terenurile libere de construcții şi că ar trebui să fie amenajate spații verzi, investitorii continuă să își lase amprenta în diferite zone din municipiu.

În cartierul Compozitorilor din Constanța, un cartier în plină dezvoltare, continuă să apară noi blocuri. Vasile Secrieru intenționează să construiască un bloc de maxim 10 etaje, pentru că aceasta este limita maximă admisă în zonă, pe strada Constantin Bobescu nr. 25, lot 2,  din municipiul Constanța.

Beneficiarul investiției a obținut de la Primăria municipiului Constanța Certificatul de Urbanism nr. 1064 din 12.03.2020.

Amplasamentul care a generat P.U.Z. face parte din intravilanul municipiului Constanța și este situat în zona central-vestică a orașului, recunoscută drept „Zona Compozitori-Energia” și este reprezentat de un lot de teren în suprafata de 15 897,00 mp identificat prin numărul cadastral IE242030. 

Se propun pe terenul reglementat funcțiunile de: locuințe colective cu spații complementare la parter, precum servicii, comerț, birouri, restaurante, cabinete medicale/farmacii, grădinițe, creșe.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.