Rata de incidență în localitățile Techirghiol și Valu lui Traian este de 1,5. Silviu Coșa: „Se va trece în scenariul galben în aceste zone”

0
3028

În alte două localități din județul Constanța vor intra în scenariul galben cu o incidență a infectarilor cu coronavirus de peste 1 la mia de locuitori, mai precis Valu lui Traian și Techirghiol care au o rată de incidență de 1,5.

Astfel, în aceste două localități vor fi impuse măsurile de prevenire a infectării cu virusul Sars-Cov-2, iar depsre aceste aspecte se va discuta, urmând a fi aplicate, în ședința Comitetului pentru Situații de Urgență de luni, 26 octombrie a.c..

Prefectul județului Constanța, Silviu Coșa a declarat pentru ziarul Focus Press că în cadrul întrunirii de astăzi se va discuta trecerea în scenariul galben al localităților Valu lui Traian și Techirghiol.

”Astăzi (luni, 26 octombrie a.c., n.r.) va avea loc o ședință a Comitetului pentru Situații de Urgență Constanța pentru a se discuta trecerea acestora în scenariul galben, măsuri precum limitarea accesului în localuri, în intervalul 6.00- 23.00, gradul de ocupare a spațiilor să fie de 30%, masca în locuri publice aglomerate, piețe, târguri, stații de autobuz, etc.”, a spus Silviu Coșa.

Prefectul județului Constanța a mai precizat faptul că localitatea Fântânele rămâne carantinată, incidența fiind în continuare de 6,01.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.