Razie a polițiștilor de la Transporturi în gări, în trenuri și pe Dunăre; s-au dat amenzi de 61.000 lei

0
583
Sursa foto: Secunda tv

Polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, o acțiune pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, în zona stațiilor CF, pe trenurile de călători, a fluviului Dunărea, cât și pentru prevenirea si limitarea răspândirii virusului SARS Cov-2.

Polițiștii au legitimat aproximativ 270 de persoane, fiind aplicate 89 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 61.000 de lei. De asemenea, au fost indisponibilizate, în vederea confiscării, o ambarcațiune, un motor, 4 plase de pescuit tip monofilament, bunuri în valoare de 5.000 de lei.

Totodată, polițiștii au întocmit 7 dosare de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj piscicol, conducere a unei ambarcațiuni de agrement fără brevet de conducător ambarcațiune și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

În județul Călărași, pe râul Bala, polițiștii S.R.P.T. au depistat 2 persoane care ar fi intenționat să pescuiască cu o plasă monofilament, în lungime de 120 de metri.

 Pe brațul Borcea, polițiștii au identificat un bărbat, de 42 de ani, din Călărași, care conducea o ambarcațiune de agrement neînmatriculată.

Pe fluviul Dunărea, la km. 260, polițiștii au identificat un bărbat, de 38 de ani, din Ghindărești, care conducea o ambarcațiune de agrement fără a poseda brevet de conducător ambarcatiune și se afla sub influența băuturilor alcoolice, respectiv 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.