Razie la prostituate, în municipiul Constanța: a curs cu dosare de cercetare penală

0
1663
Imagine cu rol ilustrativ, FOTO: ziareromania.ro

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au desfășurat, sâmbătă seara, 25 martie a.c., spre duminică, 26 martie a.c., o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice.

Astfel, au fost întocmite trei dosare de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, în cazul unor persoanelor care au fost susprinse întreținând relații sexuale în locuri publice, în schimbul unor sume de bani.

Exemple:

  • La data de 25 martie a.c., în jurul orei 20.30, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție au identificat, într-o parcare de pe aleea Mărgăritarelor, un bărbat, de 38 de ani, și o femeie, de 23 de ani, care întrețineau raporturi sexuale, în schimbul unei sume de bani. Cu ocazia controlului corporal, asupra femeii a fost găsită suma de 60 de lei, despre care aceasta a afirmat că o primise de la bărbat, în schimbul întreținerii de relații sexuale. Suma de bani a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.
  • La data de 25 martie a.c., în jurul orei 22.45, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție au identificat, pe strada Interioară, un bărbat, de 22 de ani, și o femeie, de 21 de ani, care întrețineau raporturi sexuale într-un autoturism, în schimbul unei sume de bani.
  • La data de 25 martie a.c., în jurul orei 23.15, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție au identificat, într-o parcare de pe strada Baba Novac, un bărbat, de 27 de ani, și o femeie, de 37 de ani, care întrețineau raporturi sexuale într-un autoturism, în schimbul unei sume de bani. Cu ocazia controlului corporal, asupra femeii a fost găsită suma de 50 de lei, despre care aceasta a afirmat că o primise de la bărbat, în schimbul întreținerii de relații sexuale. Suma de bani a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.
  • La data de 25 martie a.c., în jurul orei 23.45 polițiști din cadrul Secției 4 Poliție au identificat, într-o parcare de pe strada Baba Novac, un bărbat, de 50 de ani, și o femeie, de 26 de ani, care întrețineau raporturi sexuale într-un autoturism, în schimbul unei sume de bani.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.