Un bărbat din județul Dolj a vrut să ucidă un polițist cu mâinile goale, după un scandal între frați

0
596

Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a provocat scandal, agresându-şi fratele, iar apoi a continuat conflictului cu poliţiştii chemaţi la acest caz. El a încercat să strângă de gât un poliţist, iar pentru a putea fi imobilizat un alt poliţist a tras un foc de armă de avertisment.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, duminică, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Secţiei nr.4 Poliţie Rurală Coşoveni au fost sesizaţi, sâmbătă după amiază, de un bărbat, de 42 de ani, din comuna Malu Mare, cu privire la faptul că, fratele său, de 40 de ani, l-ar fi agresat fizic şi i-ar fi distrus autoturismul, scrie stiripesurse.ro

Ce a anunțat IPJ Dolj

La faţa locului s-a deplasat o patrulă din cadrul Secţiei nr.4 Poliţie Rurală Coşoveni care a constatat faptul că, bărbatul de 40 de ani, pe fondul unor discuţii contradictorii, l-ar fi agresat fizic pe fratele său de 42 de ani, iar cu un obiect dur ar fi aplicat mai multe lovituri autoturismului acestuia.

„La vederea organelor de poliţie, bărbatul de 40 de ani a continuat să se manifeste agresiv, şi, deşi a fost somat în repetate rânduri să se calmeze, unul dintre poliţişti a folosit împotriva acestuia spray-ul iritant lacrimogen. Şi în aceste condiţii bărbatul a continuat actele de violenţă, prinzându-l pe unul dintre poliţişti de gât în încercarea de a-l agresa fizic, moment în care cel de-al doilea poliţist a folosit armamentul din dotare, fiind executat un foc de avertisment în plan vertical, fără a rezulta victime omeneşti. Bărbatul a fost imobilizat şi condus la sediul unităţii de poliţie pentru audieri”, a anunţat IPJ Dolj.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de ultraj.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.