Razii în Constanța: 19 șoferi au rămas fără permis

0
204
Foto cu rol ilustrativ

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier  și formațiunilor rutiere, la data de 11 mai a.c., au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea accidentelor de circulație, pe drumurile naționale și în municipiile Constanța și Medgidia.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 94 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 25.000 de lei.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 19 permise de conducere și au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.

La data de 11 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pe linia acordării de prioritate și respectării culorii roșii a semaforului.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 14 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 7.000 de lei.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 13 permise de conducere și a fost retras 1 certificat de înmatriculare.

De asemenea, a fost constatată o infracțiune la regimul circulației rutiere.

L.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.