Universitatea Craiova – Farul. Echipa lui Gheorghe Hagi are șase jucători indisponibili pentru acest meci

0
846
sursa foto: Facebook/ Gheorghe Hagi

Farul Constanța joacă sâmbătă, 13 mai, cu Universitatea Craiova, de la ora 21:30, în etapa a opta din play-off-ul Superligii. Echipa lui Gheorghe Hagi nu va putea conta pe șase jucători în partida de la Craiova. Este vorba despre Tudor Băluță, Ionuț Larie, Mihai Popescu, Gustavo Marins, Vlad Morar (accidentați) și Adrian Mazilu (răcit).

Ce a declarat Gheorghe Hagi:

Este un meci în deplasare, cu o echipă cu un lot foarte bun. Este o echipă în formă. În toate meciurile în care a jucat a arătat că este foarte competitivă. Este o provocare foarte mare pentru noi. Este o deplasare foarte dificilă. Știm cu toții foarte bine spiritul oltenesc. În săptămâna asta s-au întâmplat multe la noi în casă. După meciul de acasă sunt anumite accidentări, anumite probleme.

Mergem la Craiova cu gândul de a lua toate cele trei puncte, cu toate că știm că este dificil. Provocarea noastră ca staff este să încercăm să fim inspirați, să găsim formula ideală în compartimentul defensiv, care are de suferit în acest moment și din păcate asta este situația.

Suntem încrezători, suntem în formă, am arătat că jucăm un fotbal foarte, foarte bun, la nivel foarte mare, așa că cei care o să vină, eu sunt încrezător. Așa cum am zis, întotdeauna sunt încrezător față de jucătorii pe care îi am. Ceilalți care o să intre trebuie să o facă mai bine decât ceilalți. Încredere multă, curaj și sperăm să ne întoarcem acasă cu cele trei puncte”.

Denis Alibec se așteaptă la o partidă dificilă, la Craiova, dar speră ca Farul să ia toate cele trei puncte.

Va fi un meci greu. Mereu meciurile contra Craiovei au fost spectaculoase. Sperăm să ieșim victorioși și mâine și să rămânem în fruntea clasamentului. Suntem motivați la fiecare meci pentru că putem scrie istorie și suntem conștienți de treaba asta. Așteptăm toți suporterii alături de noi și încercăm să câștigăm la Craiova. Să sperăm că vom juca la fel de bine ca acasă, cu Rapid, să reușim să marcăm, să ne facem noi jocul și cu siguranță va fi bine”, a precizat Alibec.

Un alt atacant al Farului, Louis Munteanu, spune că aștepta aceste etape și îi place să joace cu presiune.

Avem un meci greu și mergem să luăm cele trei puncte pentru că avem nevoie de ele neapărat. Noi trebuie să mergem acolo să facem un joc foarte bun și să fim foarte inteligenți pentru că așa se câștigă meciurile mai tari. Așteptam aceste etape, îmi place să joc cu presiune și cred că toți din echipă o să ne placă aceste meciuri pentru că sunt cu miză și trebuie să ne arătăm caracterul”, a spus Munteanu.

Farul vine după victoria categorică cu Rapid, scor 7-2, din etapa trecută, în timp ce Universitatea Craiova a remizat, 1-1, cu CFR Cluj.

Cu o victorie la Craiova și cu un eșec al FCSB-ului contra CFR-ului, în această etapă, Farul poate deveni campioană cu două etape înainte de final. Echipa lui Gheorghe Hagi va juca, etapa viitoare, pe teren propriu, chiar cu FCSB, iar în ultimul meci, la Cluj, cu CFR.

P.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.