Răzvan Filipescu (Pro România), despre fuziunea cu ALDE: “Vom fi o mini forță în Consiliul Județean Constanța”

0
440
Răzvan Filipescu

La nivelul județului cât și municipiului au avut loc schimbări majore după alegerile locale din data de 27 septembrie a.c.: PSD pierde, după mai bine de 20 de ani, şi Primăria Constanţa, dar şi conducerea Consiliului Judeţean.

La nivel naţional, rezultatele de la locale au condus şi la decizii dramatice: ALDE fuzionează cu Pro România, noul partid rezultat numindu-se PRO România Social-Liberal.

Despre cum va funcționa această uniune la nivelul județului Constanța a vorbit, pentru Focus Press, consilierul judeţean ales Răzvan Filipescu: “Este în curs, am avut întâlniri cu colegii noștri de la ALDE, suntem în perioada în care identificăm proiectele comune, pentru că și dânșii au proiecte foarte bune. Vom fi o mini forță în Consiliul Județean Constanța și ne va permite să implementăm proiectele pe care noi le-am propus. Sunt oameni care lucrează la fel ca noi, pe proiecte, avem oameni foarte buni în județ, consilieri care vor fi alături de noi și pe care noi îi vom sprijini“.

”Eu vreau să le mulțumesc în primul rând celor care au ieșit la vot și celor care au votat și pentru noi, bineînțeles, este o mare onoare să fiu reprezentant în cadrul Consiliului Județean Constanța și împreună cu echipa pe care o am alături ne vom lupta pentru toate proiectele pe care noi le-am propus în campanie, pentru că sunt proiecte finanțabile, proiecte implementabile, poate nu au ajuns la toată lumea, dar pentru Spitalul de Pediatrie, de exemplu, care este o necesitate la nivelul județului Constanța. Ne vom lupta și va fi prima propunere pe care o vom avea chiar în prima ședință a CJC, crearea infrastructurii pentru susținerea producătorilor locali, prin târgurile și oboarele tradiționale, pentru satele pescărești, pentru crearea zonelor de agrement la nivelul județului Constanța”, a mai spus Filipescu.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.