România, încă o înfrângere!

0
150

Austria a învins-o pe România, scor 1-0, în etapa #4 din Liga Națiunilor, relatează gsp.ro.

Mirel Rădoi a fost vizibil deranjat de întrebările legate de stilul de joc al echipei naționale sub comanda sa și a explicat că preferă un joc spectaculos în detrimentul rezultatelor.

„A fost o primă repriză bună, dar deciziile de moment au făcut diferența. Au fost situații în care jucătorii erau indeciși. Eu nu pot să le zic să șuteze sau cum să dribleze. Suntem mulțumiți că ajungem cu mingea acolo, având în vedere că în meciurile trecute nu am avut ocazii.

În repriza a doua, Austria a schimbat sistemul în 5-4-1 și ne-a creat probleme până ne-am dat seama ce zone trebuie să acoperim. Vreau să-i felicit pe băieți pentru atitudine Din punct de vedere al atitudinii, jucătorii au făcut tot ce am pregătit. Trebuie să acceptăm această a treia înfrângere, dar mă mulțumește jocul pe alocuri”, a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă.

Întrebat dacă România ar trebui să schimbe sistemul de joc și stilul, Rădoi a răspuns pe un ton răspicat: „Ce să facem? Să uităm fotbalul modern și să ne întoarcem în timp? Tu vrei să sacrific spectacolul pentru puncte? Eu nu sunt de părerea asta. Știați că la U21 am jucat așa și vreau să jucăm la fel. Poate că acești jucători au nevoie de mai mult timp. Nu vom schimba sistemul cât suntem aici. Când va decide FRF să mă schimbe, poate acea persoane va schimba sistemul de joc”, notează gsp.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.