Recenzia unei turiste: Cazarea la un hotel de 3 stele din Jupiter, un dezastru

0
2808

Turiştii veniţi pe litoralul românesc  au obiceiul să lase recenzii pe seama locurilor unde au fost cazaţi sau pe care le-au vizitat. Una dintre cele mai dure recenzii de până acum îi aparţine unei turiste care a fost cazată în staţiunea Jupiter şi care trage un semnal de alarmă cu privire la condiţiile precare dintr-un hotel de 3 stele.  

“Pe lângă poze (pe care le puteţi vedea ataşate articolului – n.r.), mâncarea băltea de ulei, farfuriile nu cred că le spăla de la o masa la alta, cred că le ștergea cu şerveţel, pentru că alunecau şi erau slinoase, piscină infectă plină de insecte (…) paharele din cameră ce trebuiau să fie pentru utilizare aveau mucegai în ele… Într-un cuvânt, o mizerie de hotel”, se plânge turista. Dar, tot ea recunoaşte, dezinvoltă, că a lăsat în camera scrumiera plină cu scrum şi resturi de ţigări, iar camerista nu a curăţat! În acest caz, reamintim că, teoretic, fumatul în spaţii de cazare nu este permis.

Comentariul femeii a fost întărit şi de alţi turişti.

În orice caz, situaţia cazării pe litoral, dar nu numai, se află în atenţia Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor.

M.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.