Week-end negru: unicul copil al unei familii de constănţeni, “înghiţit” de mare

0
2579

Week-end teribil la malul mării. Constănţenii şi turiştii au luat cu asalt plajele, fără grija distanţării ori preocuparea că marea poate fi ultima lor distracţie. Din păcate, trei persoane au fost scoase la mal fără suflare pe parcursul zilei de duminică.

La Costineşti, un tânăr din Călăraşi a fost dat dispărut. A fost căutat, fiind scos la mal, unde au început manevrele de resuscitare. Din păcate, a fost declarat decedat.

O altă nenorocire s-a petrecut pe plaja Modern din Constanţa: un bărbat de circa 60 de ani a fost scos inconştient din mare. Echipajele medicale au făcut eforturi susținute la fața locului şi au reuşit, pe moment, să îl resusciteze. Din păcate, el a intrat din nou în stop cardio-respirator, iar în ciuda protocolului aplicat circa 50 de minute în ambulanţă, a fost declarat decesul.

Tot duminică, a fost găsit trupul neînsuflețit al minorului, în vârstă de 13 ani ce a dispărut în apele Mării Negre, în Mamaia, la data de 25 iunie a.c. Singurul copil la părinţi, Mario practica fotbalul  la clubul Metalul.

Clubul Metalul a transmis următorul mesaj de condoleanţe: Marea ne-a adus la țărm trupul neînsuflețit al jucătorului nostru, VAȘCU MARIO, la 3 zile după ce a fost înghițit de valuri. Este o mare tragedie când moare un copil atât de curat la suflet, care avea tot viitorul în față. VAȘCU MARIO a făcut primii pași în sportul lui preferat, fotbalul, la Metalul Constanța, 01-09-2014. VAȘCU MARIO era un prieten devotat care credea în spiritul de echipă, era un copil ambițios care muncea mult pentru rezultatele sportive, era motivat să facă performanță și să câștige. Conducerea, împreună cu toți membrii Asociației Clubului Sportiv, mulțumește celor care s-au implicat în operațiunile de căutare a jucătorului nostru. SOARELE VIEȚII A APUS PENTRU MARIO! VEI TRĂI VEȘNIC ÎN SUFLETELE NOASTRE! NU EXISTĂ CUVINTE CARE SĂ NE POATĂ ALINA DUREREA. SINCERE CONDOLEANȚE FAMILIEI ÎNDURERATE!”.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.