Restaurantul Golful Pescarilor ne invită să ne răsfățăm cu preparate din pește și fructe de mare, și muzică live de calitate, pe malul Mării Negre.
Restaurantul Golful Pescarilor ne invită să ne răsfăţăm gusturile cu preparate din pește și fructe de mare, realizate după reţete tradiţionale. Situat pe plaja din Agigea, localul ne încântă și cu o privelişte deosebită, iar sunetul valurilor și muzica bună creează o atmosfera încântătoare.
În plus, în fiecare săptămână un alt preparat este la preț promoțional, iar acum Recomandarea săptămânii sunt scoicile în sos picant, la doar 49 de lei. Scoicile sunt o sursă excelentă de proteine, vitamine și minerale. Pentru a savura cu adevărat gustul acestora, putem încerca acest preparat clasic ce aduce aroma delicată a scoicilor proaspete în prim-plan. Iar pentru o experiență completă, le putem încerca alături de un pahar cu vin alb sec, ce va scoate și mai mult în evidență aroma lor.
Iată programul evenimentelor cu muzică live de la Restaurantul Golful Pescarilor:
- sâmbătă, 16 noiembrie, ora 18.00 – M&G Saxo
- sâmbătă, 30 noiembrie, ora 18.00 – M&G Saxo
- duminică, 1 decembrie, ora 13.00 – M&G Saxo
- vineri, 6 decembrie, ora 18.00 – Elena Gatcin, M&G Saxo
- sâmbătă, 7 decembrie, ora 18.00 – Elena Gatcin
- sâmbătă, 21 decembrie, ora 18.00 – M&G Saxo
- duminică, 22 decembrie, ora 13.00 – Elena Gatcin
- luni, 23 decembrie, ora 18.00 – seară de colinde: Elena Gatcin, Lucian Colareza, Andrei Răilean
- vineri, 27 decembrie, ora 18.00 – Elena Gatcin
- sâmbătă, 28 decembrie, ora 18.00 – Mario Fieraru
- duminică, 29 decembrie, ora 13.00 – Elena Gatcin
- marți, 31 decembrie, ora 13.00 – Mario Fieraru
- miercuri, 1 ianuarie 2025, ora 13.00 – Mario Fieraru
Rezervări: 0731.40.40.41.
V.I.