Record de selecții la loturile naționale pentru Farul Constanța: 32 de jucători convocați în iulie și august

0
33

Clubul Farul Constanța a stabilit un record în privința selecțiilor la loturile naționale. Pe adresa clubului nostru au sosit, pentru lunile iulie și august, nu mai puțin de 32 de telegrame de convocare la loturile naționale!

România lot olimpic:
Mihai Aioani, Radu Boboc, Virgil Ghiță, Andrei Ciobanu, George Ganea – convocați de selecționerul Mirel Rădoi pentru Jocurile Olimpice, unde vor susține meciuri oficiale cu Honduras (22 iulie, ora 14.00), Coreea de Sud (25 iulie, ora 14.00) și Noua Zeelandă (28 iulie, ora 11.30).

România U19 (născuți după 1 ianuarie 2003):
Dan Sîrbu, Bogdan Lazăr, Ștefan Bodișteanu, Luca Andronache, Nicolas Popescu – convocați de selecționerul Adrian Văsâi pentru un stagiu de pregătire la Mogoșoaia (31 iulie – 5 august), care are finalitate cu două meciuri de verificare în compania echipei U19 a Israelului (3 și 5 august).

România U18 (născuți după 1 ianuarie 2004):
David Dincă, David Maftei, Emanuel Martinovic, Eduard Radaslavescu – convocați de selecționerul Daniel Mogoșanu pentru un stagiu de pregătire la Timișoara (31 iulie – 5 august), care se va încheia cu două meciuri test împotriva formației U18 a Bosniei-Herțegovina (3 și 5 august).

România U17 (născuți după 1 ianuarie 2005):
Vlad Răfăilă, Alin Ștefănescu, Andrei Borza, Luca Banu, Adrian Caragea, Adrian Mazilu, Enes Sali – convocați de selecționerul Victor Ene pentru un stagiu de pregătire la Mogoșoaia (23 iulie – 6 august), ce se va încheia cu două meciuri amicale contra Macedoniei de Nord U17 (4 și 6 iulie).

România U15 (născuți după 1 ianuarie 2007):
Edgar Cadar, John Dumitra, Raul Cornei, Filip Căpitanu, Iustin Doicaru, Andreas Birbic, Eric Somandru, Dan Nechifor, Bogdan Datcu, Bogdan Stamate, Mario Racoviță – convocați pentru constituirea lotului național U15, la Mogoșoaia și Buftea (15-21 iulie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.