Refugiile demolate din stațiile CT Bus vor fi înlocuite în cel mai scurt timp

0
670

Cristina Rizea, deputat U.S.R.-P.L.U.S. de Constanța, a anunțat că a discutat cu aleșii din Consiliul Local ai alianței pe care o reprezintă, pentru a fi montate, în cel mai scurt timp, noi refugii în stațiile CT Bus în care acestea nu mai există.

Unele refugii din stațiile CT Bus au dispărut deoarece nu erau nici ale Primăriei Constanța, nici ale CT Bus, ci ale firmei Seaview Media. Deoarece contractul de publicitate al acesteia s-a terminat, societatea comercială a fost nevoită să demoleze toate panourile de publicitate pe care le deține în oraș, iar aceste refugii fuseseră amplasate de firma respectivă în scop publicitar.

„Acum, autoritățile locale trebuie să înlocuiască cât mai repede refugiile demolate și să se asigure că toate stațiile din oraș pot oferi o minimă protecție împotriva intemperiilor iernii, dar și puțină umbră, în zilele toride ale verii. 

Am discutat această problemă cu reprezentanții U.S.R.-P.L.U.S. din Consiliul Local pentru ca împreună să găsim cea mai bună soluție“, a declarat Cristina Rizea, deputat U.S.R.-P.L.U.S. de Constanța.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.