„Regina Prahovei“ apare în dosarul de trafic de droguri al lui Daniel Rafte: acum așteaptă decizia judecătorilor

0
4056
Daniel Rafte. FOTO: Facebook

Daniel Rafte a fost trimis în judecată de DIICOT, pentru trafic de droguri, dosarul fiind înregistrat la Tribunalul Prahova, pe 28.07.2023. La aceeași dată a ajuns și la camera preliminară, însă nu a fost stabilit, încă, un termen. Precizăm că, alături de el, au fost trimiși în judecată și Ciprian Viorel Stănescu, Marius Aurel Mihai, dar și Oana Cristina Gârbea.

Amintim că, în datele de 20 și 23 septembrie 2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a patru inculpați cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, și deținere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu, fără drept.

Potrivit procurorilor, în perioada martie – septembrie 2022, inculpații au comercializat droguri de risc și de mare risc către consumatori din municipiul București și județele Constanța și Prahova.

Măsurile au fost dispuse după ce, în data de 19.09.2022, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești, împreună cu ofițeri din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești au prins în flagrant, în județul Constanța, pe unul dintre inculpați, după ce a achiziționat o cantitate de metamfetamină.

Apoi, marți, 20.09.2022, organele de cercetare penală au pus în aplicare șase mandate de percheziție domiciliară, în București și în județul Constanța, activitatea fiind urmată de audierea a 26 de persoane.

Procurorii DIICOT Ploiești au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a trei inculpați, iar miercuri, 21.09.2022, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova, care a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, a acestora, începând cu data de 21.09.2022 şi până la data de 20.10.2022, inclusiv. Vineri, 23.09.2022, a fost depistat, audiat și reținut un al patrulea inculpat, Daniel Rafte, față de care sâmbătă, 24.09.2022, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova a dispus măsura arestării preventive.

Ulterior, în 2023, cei patru au fost eliberați din arest.

Cine sunt „acoliții“ lui Rafte

Marius Aurel Mihai, zis Pitbull, este un interlop din Constanța, implicat în numeroase scandaluri.

Oana Cristina Gârbea este o ploieșteancă, câștigătoare a titlului de „Regina Prahovei“, în 2013, la un concurs de frumusețe. În 2020, aceasta era într-o relație cu omul de afaceri Cezar Marin (fostul iubit al Oanei Zăvoranu – n.r.). Împreună, au un copil.

Liliana BELCIUG

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.