Restaurantul Marco Polo din Constanța, închis temporar pentru siguranța clienților și angajaților

0
3701

Restaurantul Marco Polo din Constanța, un local extrem de frecventat a fost închis, în contextul în care numărul de cazuri de infectare cu virusul SARS-COV-2 crește destul de alarmant, iar municipiul Constanța se află în carantină pentru 14 zile, incidența la mia de locuitori depășind cifra 10.

Contactat de Focus Press, patronul restaurantului Marco Polo, Crinu Danu a declarat că a luat această decizie pentru siguranța clienților dar mai ales angajaților, pentru că, deși alesese varianta de delivery își expunea angajații pentru că unii dintre clienți se aflau în izolare:

”Am luat această decizie pentru că noi oricum funcționam cu 10 din cei 50 de angajați, 40 dintre aceștia se aflau în concediu de odihnă, urmând șomajul tehnic mai apoi, dar m-am gândit că îi expun și pe cei cinci care făceau delivery. Noi oricum eram închiși, s-a închis restaurantul, apoi a funcționat terasa, dar după ce s-a depășit rata de 3 la mia de locuitori mi s-a transmis că, având doi pereți fixi, nu era în regulă, fiind declarat spațiu închis. E adevărat, vânzările crescuseră cu această metodă de delivery , dar faptul că am intrat în carantină nu a resprezentat un lucru bun. Astfel îmi expuneam angajații foarte mult prin faptul că cei ce comandau se aflau și în izolare și deși programul îl schimbasem, iar aceștia nu veneau foarte de dimineață pentru a evita aglomerația tot nu era ok. Astfel am decis să închis temporar, nu știu până când, pentru ca angajații mei să petreacă sărbătorile de iarnă în siguranță.

Eu preconizez ca până pe 15 ianuarie 2021 să fie închis restaurantul, dar vom știi sigur abia dacă numărul de cazuri va scădea, deci dacă incidența va crește nu știu sigur dacă deschidem pe 15 ianuarie”, a spus Crinu Danu.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.