Revelion pe Bulevardul Tomis, în fața Primăriei Constanța: cu patru DJ

0
1129
Adrian Eftimie. FOTO: Facebook

Primăria Constanța a demarat procedura de achiziție publică pentru organizarea Revelionului 2022. Pe Bulevardul Tomis, cu patru DJ, între orele 20.00 și 2.00.

Până la data de 20 decembrie a.c., ora 23.59, cei interesați poate depune oferte pentru organizarea Revelionului 2022.

Administrația locală vrea ca acesta să aibă loc pe Bulevardul Tomis, între Miga și Lupoaică, între orele 20.00 și 2.00.

Programul artistic trebuie asigurat de următorii DJ: Adrian Eftimie, Optick, Vali Bărbulescu și Sllash & Doppe.

Firma care va câștiga contractul, pe baza prețului cel mai scăzut, va trebui să asigure și scena, instalația de sonorizare, luminile, ecran led 30mp, generator, personal tehnic, servicii de catering pentru cei patru DJ, servicii medicale de tip ambulanță și de pază.

Valoarea maximă a contractului va fi de 121.400 de lei, fără TVA.

Pot depune oferte doar firmele care pot face dovada experienței similare cu obiectul acestei achiziții, respectiv servicii pentru organizare evenimente, precum spectacole sau concerte în aer liber. Astfel, trebuie să fi prestat, în ultimii trei ani, astfel de servicii, la nivelul unuia sau mai multe contracte, în valoare de minimum 100.000 de lei, fără TVA.

Ofertele trebuie întocmite în conformitate cu toate cerințele Caietului de sarcini, astfel încât informațiile din Propunerea tehnică să permită identificarea cu uşurință a corespondenței cu specificațiile minime, precum şi cu toate cerințele impuse în Caietul de sarcini.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.