Primăria Constanța a dat undă verde: o societate își supraetajează blocul din zona Campusului Universitar

0
352
Foto cu rol ilustrativ

Municipiul Constanța s-a dezvoltat foarte mult din punct de vedere al investițiilor imobiliare. Fie că vorbim despre blocuri sau hoteluri, în orașul de la malul Mării Negre se construiește în continuu.

O astfel de zonă este ce a Campusului Universitar, acolo unde de ceva vreme tot răsar blocuri. Spre exemplu, societatea The Ring Place SRL a obținut în cursul zilei de miercuri, 15 decembrie a.c., Certificatul de Urbanism pentru supraetajarea, cu încă un nivel, a blocului ce va fi situat pe strada Perlei, zona Campusului Universitar din municipiul Constanța.

Conform actului emis de municipalitate cu numărul 3806, beneficiarul investiției își poate modifica proiectul autorizat cu AC numărul 658/07.09.2021 prin „Construire imobil de locuințe colective în regim de înălțime de D+P+3Etaje, împrejmuire teren și organizare de șantier prin recompartimentări interioare, supraetajare cu un nivel, modificare fațade.” Actul are o valabilitate de 24 de luni.

Precizăm că această societate a întreprins încă din cursul anului trecut demersuri pentru a-și supraetaja imobilul din zona Campusului Universitar, depunând la Agenția pentru protecția Mediului (APM) Constanța documentația necesară pentru modificarea obiectivului de investiții.

The Ring Place SRL a fost înfiinţată la data de 7 aprilie 2014, având sediul pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, numărul 307. Asociații societății sunt Luchian Florin Costel și Neacșu Dănuț Marius, ambii cu câte 50% din capitalul social. În anul 2020, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 2.694 de lei, profitul net de -202.383 de lei și datorii de 3.556.977 de lei.

Loredana MIHAI

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.