“Romanian barber men’s vs ladies battle 2021”, concurs unic: 10 frizeriţe şi 10 frizeri se vor duela la Năvodari pentru un loc în marea finală!

0
491

Zece frizeriţe şi zece frizeri se vor duela la Năvodari pentru un loc în marea finală a unui concurs unic în România. După ce anul trecut la Bran, Romanian Barber Social Education a avut un impact pozitiv în industria de barbering, anul 2021 ne aduce cel de al doilea eveniment la mare, mai exact în Năvodari. Iar pentru că organizatorii acestui eveniment vor mereu să aducă ceva nou şi inedit, ei s-au decis ca în cadrul Romanian Barber Social Education să organizeze şi un concurs special şi unic pentru România.


Prima zi a evenimentului va aduce pe scenă 20 de educatori care predau seminarii moderne sau clasice în materie de tunsoare, barbă sau shaving tradițional prin demonstrație și prezentare a tot ce înseamnă un seminar de barbering.


A doua zi vine cu un super concurs mixt, în care două grupe de 10 frizerițe și 10 frizeri se vor duela pentru un loc în marea finală a concursului “Romanian barber man’s vs ladies battler 2021. În acest eveniment ne dorim să ne cunoaștem, să socializăm, să învățăm, să ne distrăm și să legăm prietenii pentru a aduce și mai multă frumusețe și profesionalism industriei de barbering din România. Vom încheia evenimentul într-o atmosferă de vacanță, cu distracție și foc de tabără într-un loc special amenajat pe plajă”, susțin organizatorii.

Taxa de articipare la acest eveniment pentru cei care vor să vadă în acțiune acești educatori și să plece cu un bagaj plin de educație este de 100 de lei.

Acest eveniment este organizat de Ciprian Alexandru (GOLAN BARBERSHOP) și Ciprian Ungureanu (Fade Academy), cu sprijinul Primăriei Năvodari și cu ajutorul Barbie’R by Violeta Nicolae.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.