S-a deschis Baby Brick, magazinul unde găsești tot ce vrei pentru copii și mămici

0
739

La Constanța s-a deschis de vineri, 27 noiembrie, a.c., un nou magazin pentru copii și mămici. Baby Brick vine cu o gamă variată de produse pentru copii cu vârsta între 0-8 ani: jucării, îmbrăcăminte, produse pentru îngrijirea și hrănirea celor mici, dar și produse pentru mămici.

Pentru că ne apropiem de luna cadourilor, până la 31 decembrie, pentru cumpărături de minim 50 lei de la Baby Brick, dar și de la raioanele Instalații Sanitare, Tubulatură, Electrice, Electrocasnice, Uz casnic, Mașini și Echipamente, Feronerie, Lacuri și Vopsele, Placaje ceramice, Amenajări și Decorațiuni, veți primi un VOUCHER Cadou care poate fi folosit pentru noi achiziții în Magazinele Brick, în perioada 04.01.2021-28.02.2021. Și încă o veste bună. Pentru orice achiziție de la Baby Brick Constanța, vă puteți înscrie la Tombola deschidere Baby Brick Constanta, cu marea extragere în 22 decembrie 2020, unde puteți caștiga unul din urmatoarele premii: 1 x Mașinuță electrică Jumbo, 1 x Pătuț din lemn cu saltea inclusa, 10 x Cadita copii BH-312 și 5 x Lenjerie de pat family*. Regulamentul campaniei poate fi consultat aici: https://brick-romania.ro/main/campanii-promoționale.

“În această perioadă suntem responsabili și păstrăm regulile impuse de autorități, pentru a ne proteja atât pe noi cât și pe cei dragi. Vă informam că am luat toate măsurile de precauție și igienă în magazinul nostru, pentru a preveni răspândirea virusului Covid 19! Vă rugăm să folosiți dozatoarele cu dezinfectant aflate la intrarea în magazin și să păstrați o distanță de siguranță față de alte persoane din magazin”, transmit reprezentanții magazinului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.