S-a judecat a doua cerere de suspendare a Regulamentului de acces în Zona Peninsulară: reprezentanții Primăriei au cerut amânarea pronunțării

0
697

La Tribunalul Constanța, secția ”Administrativ și fiscal” a fost judecată, luni, 13 decembrie, cea de-a doua acțiune prin care a fost atacat Regulamentul de acces în Zona Peninsulară.

Accesul în sala de judecată a fost limitat, printre participanți numărându-se avocații părților dar și unii intervenienți care au vorbit pentru reclamanți. Astfel, la dosar au fost depuse două propuneri de modificare a acestui Regulament, dintre care una face referire la persoanele cu handicap, care se simt discriminate prin aplicarea Regulamentului sub forma actuală.

Tot la termenul de luni a fost depuse întâmpinarea și toate actele, iar reprezentanții Primăriei Constanța au cerut amânarea pentru două zile a pronunțării, pentru a avea timp să introducă pe site-ul instituției propunerea de modificare a acestui Regulament, în semn de transparență decizională.

Reclamanții s-au opus acestei solicitări, însă instanța a amânat pronunțarea pentru data de 15 decembrie, pentru a permite pârâților să depună concluzii scrise la dosar.

Precizăm că este cea de-a doua acțiune în instanță privind atacarea Reagulamentului inițiat de Primărie.

Daniel ALBU

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.