S-a refăcut USL la Constanța? Consilierii locali PSD au votat pentru proiectele inițiate de primarul Chițac, deși aleșii USR-PLUS lipsesc de la ședință

0
1198

La această oră se desfășoară ședința ordinară a Consiliului Local Constanța. Aleșii USR-PLUS au refuzat să participe, iar până acum cei PSD au votat pentru toate proiectele inițiate de primarul Vergil Chițac.

Ședința ordinară a lunii mai a.c. a Consiliului Local Constanța a debutat cu o mare surpriză: deși după alegeri au hotărât să colaboreze, aleșii locali USR-PLUS a decis să nu participe la dezbateri de această dată. Aceștia sunt nemulțumiți de parteneriatul cu PNL.

Până la acest moment, consilierii locali PSD au votat pentru toate proiectele inițiate de primarul Vergil Chițac, așa că ele au fost adoptate cu sprijinul aleșilor locali PNL.

Am votat pentru deoarece sunt proiecte simple, de interes local. La ce puteam să ne opunem? Majoritatea au fost proiecte de hotărâre ce vizează investiții pe care administrația P.S.D. le-a inițiat, în mandatul anterior. Celelalte vizau activitatea unor firme al Consiliului Local, nu le puteam bloca activitatea.

Aveam amendamente la proiectele de hotărâre care au fost retrase de pe ordinea de zi din cauza absenței consilierilor USR-PLUS. Și vom avea amendamente la unele proiecte de pe ordinea de zi suplimentară“, a declarat Costin Răsăuțeanu, liderul consilierilor locali P.S.D. Constanța.

Valentin ISPAS

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.