VIDEO. Cartierul Boreal Plus prinde contur: va fi construită aici şi o parcare supraetajată

0
224

Proiectul Boreal Plus, situat în zona Palazu Mare, avansează. Vorbim despre cele 18 vile aflat în stadiu de finisaje şi primele blocuri cu un total de 209 apartamente, a căror livrare este preconizată a avea loc în prima jumătate a anului 2020.

Noul cartier, care a primit certificare BREEAM Excellent, dispune de utilităţi şi va avea toate străzile asfaltate. Un alt punct forte este faptul că dezvoltatorul imobiliar construieşte şi o parcare supraetajată, în afară de locurile de parcare asigurate în jurul imobilelor. Locurile de parcare din parcarea supraetajată vor fi scoase la vânzare. Cartierul se va întinde pe 6,4 hectare, cu 12.000 de metri pătraţi de spaţii verzi, cu spaţii comerciale şi unitate de învăţământ pentru preşcolari.

“Suntem încântaţi că ansamblul Boreal Plus prinde contur şi este deja un proiect de interes în rândul constănţenilor. Promisiunile făcute clienţilor noştri sunt importante pentru noi şi ne respectăm termenele asumate. Conceptul ansamblului rezidenţial Boreal Plus replică modelul de dezvoltare pe care l-am folosit cu succes în proiectele noastre din Bucureşti. Astfel, construim o comunitate durabilă, în armonie cu natura, un loc în care fiecare familie să se dezvolte şi pe care să-l numească acasă”, a declarat Tinu Sebeşanu, CEO Impact Developer & Contractor.

Mai multe detalii despre proiect descoperiţi în materialul VIDEO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.