S-au redeschis restaurantele în judeţul Constanţa! Golful Pescarilor vă aşteaptă!

0
10154

Restaurantele din localitățile constănțene în care incidență cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mică de 3/1.000 de locuitori, au început să se redeschidă joi, în urma deciziei C.J.S.U.

Imediat ce Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a permis, restaurantele din județul Constanța au și început să se redeschidă și să anunțe acest lucru în mediul on-line, așteptându-și clienții.

Unul dintre acestea este binecunoscutul restaurant Golful Pescarilor din Agigea, un loc preferat de foarte mulți constănțeni și turiști pentru a servi un preparat din pește.

„Te anunțăm cu bucurie că, în urma deciziilor oficiale, restaurantul este deschis! Gătim cu dragoste!“, au transmis reprezentații Restaurantului Golful Pescarilor pe pagina de pe binecunoscuta rețea de socializare.

Reamintim că C.J.S.U. a aprobat redeschiderea restaurantelor, cafenelelor, cinematografelor și instituțiilor de spectacol, fără a se depăși gradul de ocupare de 30% la interior, nu și în localitățile Constanța, Mangalia, Costinești, Cumpăna, Limanu, Lumina și Tuzla, unde incidență cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 3/1.000 de locuitori. Măsura este valabilă de joi, 14 ianuarie a.c., așa că operatorii economici s-au și grăbit să își deschidă ușile larg clienților, acolo unde s-a permis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.