Sâmbătă nu se circulă pe strada Hatman Luca Arbore!

0
263

Lucrările de asfaltare avansează pe strada Hatman Luca Arbore. Echipele S.C. Confort Urban S.R.L. continuă procesul de reabilitare a carosabilului, după ce joi a fost asfaltat tronsonul delimitat de strada Comarnic și strada Meșterul Manole.

Pentru buna desfășurare a intervențiilor, circulația autovehiculelor pe strada Hatman Luca Arbore din Constanța este restricționată total și sâmbătă, 31 octombrie a.c., în intervalul orar 07. 30 – 17.30.

Ca urmare a lucrărilor de asfaltare, mâine, 31 octombrie a.c., traseele 5-40 și 5B circulă deviat, în intervalul orar 07.30 – 17.30:

Linia 5-40: – pe sensul Cap Linie Sere – Campus Universitar Ovidius: str. Democrației – str. Pandurului – Șos. Mangaliei;

Linia 5B: – pe sensul Gară – KM 5: Șos. Mangaliei – str. Pandurului – str. Comarnic;

pe sensul KM 5 – Gară: str. Comarnic – str. Fântânele – str. Meșterul Manole- str. Pandurului – Șos. Mangaliei.

În cazul în care condițiile meteo nu vor permite desfășurarea lucrărilor de asfaltare, acestea se vor efectua la o dată ulterioară.

Tot în cartierul KM 5, pe strada Fântânele, continuă decopertarea zonei carosabile pe porțiunea curpinsă între strada Comarnic și strada Meșterul Manole. Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.