Alexandru Ioniţă, noul preşedinte PMP Cumpăna

0
302

Alexandru Eduard Ioniţă a fost numit în funcţia de preşedinte al organizaţiei P.M.P. Cumpăna, prin decizia Comitetului Executiv Judeţean din 28.10.2020.

Alexandru Eduard Ioniţă a fost numit în funcţia de preşedinte al organizaţiei P.M.P. Cumpăna, ca urmare a expirării mandatului interimar al fostului preşedinte, Constantin Solomon.

Am luat decizia de a-l nominaliza pe Alexandru Ioniţă la conducerea P.M.P. Cumpăna văzând implicarea de care a dat dovadă în timpul campaniei de la alegerile locale. Alexandru Ioniţă este un profesionist în activitatea pe care o desfăşoară zi de zi şi sunt convins că de acelaşi profesionalism va da dovadă şi în conducerea P.M.P. Cumpăna. M-am bucurat că a primit votul de încredere al colegilor din C.E.J. şi îi urez mult succes în noua funcţie, fiind convins că în 2024 Alexandru Ioniţă şi organizaţia PMP Cumpăna vor reprezenta o alternativă serioasă, evidentă, profesionistă pe care să se pună ştampila VOTAT, a declarat Claudiu Palaz, preşedintele P.M.P. Constanţa.

Alexandru Ioniţă activează în mediul privat, fiind un cunoscut inginer proiectant din judeţul Constanţa.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.