Șase unități de învățământ din Lumina trec în scenariul 1 de funcționare

0
122
Foto-arhivă

În cursul zilei de joi, 10 iunie a.c., a fost convocat Comitetul pentru Situații de Urgență (CJSU) Constanța în sistem electronic pentru votarea hotărârii nr. 93.

Aceasta prevede modificarea a șase scenarii de funcționare (din scenariul 2, în scenariul 1) a unităților de învățământ din localitatea Lumina, ca urmare a scăderii ratei de incidență cumulată la 14 zile sub pragul de 1/1.000 locuitori.

Astfel, începând cu data de 11.06.2021, 496 de unități de învățământ din județul Constanța vor funcționa în scenariul 1, 6, în scenariul 2, nouă unități de învățământ au activitatea suspendată și cinci vor urma cursurile online, din cauza infrastructurii.

Nr. crt. Municipiul/ orașul/ comuna Unitatea de învățământ Scena- riul inițial Scenariul propus   Perioada până la care este valabil scenariul Observații
1 LUMINA GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT ’LUMINIŢA’ LUMINA 2 1 Pe parcursul anului școlar Rata incidenței cumulate este mai mică sau egală cu 1/1000 de locuitori și asigurarea condițiilor pentru învățământ „față în față”
2 LUMINA LICEUL TEORETIC ’PONTUS EUXINUS’ LUMINA 2 1 Pe parcursul anului școlar Rata incidenței cumulate este mai mică sau egală cu 1/1000 de locuitori și asigurarea condițiilor pentru învățământ „față în față”
3 LUMINA ŞCOALA GIMNAZIALĂ NR. 1 LUMINA 2 1 Pe parcursul anului școlar Rata incidenței cumulate este mai mică sau egală cu 1/1000 de locuitori și asigurarea condițiilor pentru învățământ „față în față”
4 LUMINA GRĂDINIŢA CU PROGRAM NORMAL OITUZ 2 1 Pe parcursul anului școlar Rata incidenței cumulate este mai mică sau egală cu 1/1000 de locuitori și asigurarea condițiilor pentru învățământ „față în față”
5 LUMINA ŞCOALA GIMNAZIALĂ NR. 2 OITUZ 2 1 Pe parcursul anului școlar Rata incidenței cumulate este mai mică sau egală cu 1/1000 de locuitori și asigurarea condițiilor pentru învățământ „față în față”
6 LUMINA GRĂDINIŢA CU PROGRAM NORMAL SIBIOARA 2 1 Pe parcursul anului școlar Rata incidenței cumulate este mai mică sau egală cu 1/1000 de locuitori și asigurarea condițiilor pentru învățământ „față în față”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.