Scandal în Hârșova, izbucnit de la vânzarea unei mașini

0
1591
Mașină de poliție în curtea SCJU Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Mai multe persoane au ajuns la poliția din Hârșova în urma comercializării unui autoturism. Din cauza unor probleme tehnice, noul proprietar, însoțit de doi prieteni l-au agresat pe vânzător.

Incidentul a avut loc în cursul zilei de 10 septembrie pe o stradă din Hârșova. Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost acostat și agresat de trei persoane. Cazul a ajuns în atenția polițiștilor, care au deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. În urma cercetărilor, polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat trei bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 45 de ani, bănuiți de comiterea faptelor.

În urma administrării probatoriului în cauză, bărbații au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Judecătoriei Hârșova cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.