SCANDAL într-un coafor din Constanța: o clientă a rămas fără banii și bijuteriile din poșetă!

0
25474

O constănțeancă acuză că a fost furată în incinta unui coafor din Constanța. Aceasta susține că, în timp ce se afla în incinta unității pentru a-și vopsi părul, cineva i-a umblat în geantă și i-a furat o sumă de bani și bijuterii, cauzându-i un prejudiciu considerabil.

Incidentul a avut loc joi, 28 octombrie, iar femeia și-a manifestat nemulțumirea pe un grup de Facebook, unde a explicat prin ce a trecut:

Așa cum se poate observa, femeia este de părere că ”cineva” ar fi profitat de neatenția sa, în timpul procedurilor privind îngrijirea părului, și a ușurat-o de bunurile aflate în poșetă.

Prin urmare, aceasta s-a adresat polițiștilor Secției 1, unde a depus plângere penală, fapt confirmat de reprezentanții IPJ Constanța.

”La data de 28 octombrie a.c., polițiștii Secției 1 au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce s-ar fi aflat în incinta unei societăți comerciale din municipiul Constanța, persoane necunoscute i-ar fi sustras din poșetă o sumă de bani, precum și mai multe bijuterii. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii identității persoanelor responsabile și luarea măsurilor legale care se impun”, susțin reprezentanții IPJ.

Prin urmare, aveți grijă pe unde vă lăsați poșetele, atunci când atenția vă este îndreptată în altă parte. Valabil și pentru bărbați!

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.