Scandal și bătaie pe plaja de la Stuf din Vama Veche, între clienți și angajați

0
7735

Doi tineri acuză bodyguarzii de la Stuf, din Vama Veche, că i-au bătut măr în timp ce încercau să găsească un telefon pe care îl pierduseră. Reprezentanții localului susțin că, de fapt, cei doi au atacat un paznic, care încerca să îi evacueze. Poliția a deschis un dosar penal.

Marți noapte, 6 iulie a.c., în jurul orei 2.30, a avut loc un scandal pe plaja de la Stuf din Vama Veche, o bătaie ca-n filme, conform unei părți a celor implicați, un atac asupra unui angajat, potrivit celorlalți.

Doi tineri cu vârste de aproximativ 25 de ani au petrecut în local, alături de prieteni, iar la plecare unul dintre ei a sesizat că nu mai are telefonul. Acesta încă suna la apelurile de pe telefoanele prietenilor, așa că a bănuit că poate l-a pierdut pe plaja de la Stuf și s-a întors, alături de doi prieteni, un băiat și o fată, să îl caute. Mai ales că, potrivit aplicației „Find my phone“, telefonul încă era în zonă.

Cei trei susțin că, întâi, au căutat pe plaja neîmprejmuită de către cei de la Stuf, apoi au rugat bodyguarzii să le permită să intre și dincolo de gardurile din stuf, deoarece localul se închisese, pentru a continua căutările. Nu li s-a permis, așa că s-au îndepărtat până la barul de pe plajă din apropiere, tot căutând telefonul, dar unul dintre bodyguarzi le-a cerut să părăsească și acea zonă. Tinerii ar fi încercat să le explice acestora că mai durează doar câteva minute, poate reușesc să găsească telefonul, când acesta a început să-l lovească pe unul dintre ei, cu pumnii, așa că celălat i-a sărit în ajutor. De acolo ar fi pornit un adevărat măcel, intervenind și alți bodyguarzi și barmani, care i-au bătut măr.

După încăierare, tânăra care era cu cei doi băieți a sunat la 112, au intervenit trei echipaje de poliție și o ambulanță, care l-a preluat pe unul dintre ei, pentru îngrijiri la Spitalul Municipal din Mangalia.

Polițiștii prezenți la fața locului ar fi discutat cu bodyguarzii localului și nu ar fi reușit să-l identifice pe cel care ar fi lovit primul, iar tinerilor nu li s-a permis să intre în incinta Stuf, pentru a fi prezenți la discuțiile dintre oamenii legii și angajații Stuf. Apoi aceștia au plecat și le-ar fi transmis celor doi tineri rămași la fața locului că vor fi așteptați de un alt echipaj la Spitalul din Mangalia, pentru a da declarații.

La unitatea medicală, cei trei ar fi așteptat aproximativ trei ore, dar niciun polițist de la Vama Veche nu a venit, așa că au plecat la hotel, iar a doua zi au contactat un avocat. Acesta a înaintat o plângere către Parchet.

Reprezentantul Stuf Vama Veche susține, însă, că nu cei doi tineri ar fi fost loviți de către angajații localului, ci că aceștia au atacat un paznic la bar. El le-ar fi permis să caute telefonul chiar și pe plaja împrejmuită, dar la un moment dat aceștia au ajuns în zona barului, așa că i-a rugat insistent să părăsească incinta, dar cei doi ar fi sărit la bătaie și l-au lovit.

„Au spus că au o înregistrare, i-am rugat să mi-o transmită pentru a lua măsuri, dar nu am primit nimic. Am fost sunată în acea noapte, barul era deja închis, și am văzut când prietena lor filma mașinile de poliție care au venit, dar nu știu dacă mai există altă înregistrare“, ne-a declarat Carmen Popa, reprezentantul Stuf din Vama Veche.

Deși cei trei tineri susțin că nu au fost chemați de polițiști pentru declarații nici până acum, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța ne-au precizat că a fost deschis dosar penal în acest caz. „A fost deschis dosar penal în acest caz chiar din data de 6 iulie a.c., pentru loviri și alte violențe“, ne-a confirmat subinspectorul de poliţie Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al I.P.J.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.